5th Graders Project

Kimmy Cantrell

Dintre del projecte de 5è de English with all senses hem pogut conèixer de ben a prop a un artista Nord Americà singular. Ell és Kimmy Cantrell. Aquest escultor ens ha servit d’inspiració per realitzar escultures a partir d’un bocí de fusta i utilitzant únicament material reciclable. Valors com el respecte a la natura i el medi ambient, el treball en equip juntament amb el reforç de vocabulari relacionat amb els colors, formes, textures entre d’altres, converteixen aquesta activitat en una tasca molt enriquidora, a més d’engrescadora.

Visita a la Ràdio. Curs 2018-2019

Avui els nins i nines de 5è hem pogut conèixer de primera mà com funciona una emissora de ràdio. Per això ens hem hagut de traslladar fins a Alcúdia. Allà hem fet una visita a la seva ràdio municipal que enguany fa 28 anys des de la seva inauguració. A més de poder veure com són per de dins les seves instal·lacions, ens han mostrat també altres espais des d’on ells realitzen retransmissions en directe com són la sala de plens de l’Ajuntament d’Alcúdia i l’Auditori d’aquest mateix municipi.

Per altra banda, hem pogut descobrir com és una unitat mòbil, el seu funcionament i quins elements són necessaris per poder fer una retransmissió d’aquest tipus.

Un dematí més que interessant. Ara ens toca a noltros posar-mos a fer feina per aconseguir els nostres programes de ràdio en anglès. Moltíssimes gràcies Alcúdia Ràdio.

FOTOS