Comprar amb seny

      No hay comentarios en Comprar amb seny

La setmana passada els alumnes de 5è varen realitzar un taller anomenat «comprar amb seny» que va dur a terme una monitora de la Conselleria.

L’activitat va consistir en fer quatre grups, repartir una llista amb una sèrie de productes que s’havien de comprar i fer una sortida al Mercadona de Can Picafort per poder fer el simulacre de compra. Una vegada feta la compra la monitora va assignar una puntuació a cada grup. El grup que va obtenir menys puntuació és el que va fer la compra més sostenible, i per tant, millor. Va fer menys residus i va optar més pel producte local en comptes de productes duits de fora.

Els nins s’ho varen passar super per dins del Mercadona i a més varen aprendre aspectes importants sobre els residus que feim diàriament, sobre el reciclatge i sobre la importància que té afavorir el producte local.

FOTOS

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *