Congrés d’Innovació Educativa

      No hay comentarios en Congrés d’Innovació Educativa

El CEIP VORA MAR AL CONGRÉS

D’INNOVACIÓ EDUCATIVA DE LES ILLES BALEARS

El darrer cap de setmana de gener es va celebrar el Congés d’Innovació Educativa de les Illes Balers 2019. En aquest Congrés s’intercanviaren experiències per analitzar i reflexionar sobre la pràctica educativa. Es realitzaren diferents activitats entre elles taules rodones, conferències i pósters. El CEIP Vora Mar va participar en aquesta darrera activitat amb un póster on es mostrava tota l’estructura i metodologia innovadora del nostre centre. Vàrem ser entrevistats pel Diari de Mallorca. A continuació teniu imatges d’aquest Congrés i l’enllaç a l’entrevista: https://www.diariodemallorca.es/mallorca/2019/01/27/educar-futuro/1386295.html

   

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *