Teatre en Anglès

      No hay comentarios en Teatre en Anglès

El passat 23 de novembre, els alumnes de 4t, 5è i 6è varen anar a veure una obra de teatre, Rap and Pan, íntegrament en anglès a l’auditòrium de Santa Margalida.

Acostar l’aprenentatge d’aquesta llengua als alumnes utilitzant com única eina el teatre és un dels nostres objectius de l’àrea. Mitjançant obres de teatre com la que han pogut gaudir el nostre alumnat, els ajudam a millorar les seves destreses comunicatives, la seva comprensió oral i la seva capacitat d’expressió. A més, aquesta comèdia interactiva on el públic és el protagonista permet que els alumnes superin les barreres que suposa expressar-se en una altra llengua i anar millorant la seva confiança i motivació.

En poques paraules, un dematí ben divertit i didàctic.

FOTOS

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *